ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ Η ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΗ ΤΩΝ ΚΑΛΥΤΕΡΩΝ ΔΥΝΑΤΩΝ ΣΥΝΘΗΚΩΝ ΔΙΑΒΙΩΣΗΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΣΤΟ ΧΩΡΟ

Το αρχιτεκτονικό γραφείο CK architecture studio, με έδρα την πόλη της Κοζάνης, ιδρύθηκε το 2010 από την Κωνστάντζα Χαδιώ. Με εμπειρία τόσο σε ιδιωτικά όσο και σε δημόσια έργα, έχει ως βασικό στόχο την εξασφάλιση της καλύτερης δυνατής διαβίωσης του ανθρώπου στο χώρο και την αναβάθμιση της ποιότητας ζωή του με σεβασμό στο αστικό περιβάλλον.

Με συνεχή παρακολούθηση των διεθνών εξέλιξεων και τάσεων του αρχιτεκτονικού σχεδιασμού και της τεχνολογίας, επιτυγχάνεται η πρόταση πρωτοποριακών μελετών με έμφαση στη γεωμετρία των μορφών, τη λειτουργικότητα, την ποιότητα, την αισθητική και τη χρήση νέων καινοτόμων υλικών – τεχνολογιών, βασικές αρχές του γραφείου. Κάθε μελέτη αντιμετωπίζεται με τέτοιο τρόπο ώστε να ικανοποιούνται οι ανάγκες και οι απαιτήσεις του τελικού χρήστη.

Το αρχιτεκτονικό γραφείο CK Architecture αναλαμβάνει τον σχεδιασμό, την έκδοση οικοδομικών αδειών, την επίβλεψη και κατασκευή αρχιτεκτονικών μελετών. Προσφέρει συμβουλευτικές υπηρεσίες σε αρχιτεκτονικά θέματα, θέματα εσωτερικής διακόσμησης – ανακίνισης κατοικιών και καταστημάτων, καθώς επίσης και το σχεδιασμό επίπλου και ειδικών κατασκευών.

Η παροχή των υπηρεσιων πραγματοποιείται με τη συνεργασία επιλεγμένων και έμπειρων επιστημόνων διαφόρων ειδικοτήτων (πολιτικοί μηχανικοί, μηχανολόγοι, τοπογράφοι, γραφίστες, αρχιτέκτονες τοπίου κλπ) ενώ η μακροχρόνια συνεργασία με δοκισμασμένα συνεργεία όλων των ειδοκοτήτων, επιτρέπει την ασφαλή μετάβαση από το σχεδιασμό στην υλοποίηση και την κατασκευαστική αρτιότητα του τελικού έργου.

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑ | ΥΨΗΛΗ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ | ΞΕΧΩΡΣΤΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ | ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ | ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ

Κωνστάντζα Χαδιώ

Αρχιτέκτων Μηχανικός απόφοιτος του Πανεπιστημίου Πατρών (2007) κάτοχος Master of Advanced Studies in Housing ΕΤΗ Ζυρίχη (2008) και MSc Περιβαλλοντικός Σχεδιασμός Πόλεων και Κτιρίων, Ε.Α.Π (2017).

Συμμετείχε στο International Travelling Workshop Villard6_Ancona 2005 “scenari per un future urbano” (2005) μέσω του προγράμματος ανταλλαγής φοιτητών ERASMUS στην Αρχιτεκτονική Σχολή UNICAM, Ιταλία . Πήρε μέρος στο ECOWEEK11 Διεθνές Συνέδριο & Εργαστήρια Αειφόρου Σχεδιασμού, 2011 σε συνεργασία με τους ZEREFOS TESSAS ARCHITECTS. Ήταν μέλος των “weNTOUimagine”  ομάδα διοργάνωσης  της έκθεσης “Φαντάσου την πόλη: Κοζάνη 2013” και των παράλληλων εκδηλώσεων (2013). Έχει συνεπιμεληθεί την έκθεση Κοζάνη Χ4 (2014). Έχει συνεπιμεληθεί την έκθεση και διημερίδα “3η Μπιενάλε Αρχιτεκτονικής & Αστικής Αποκατάστασης – BRAU 3” (2015). Έχει συμμετάσχει σε διεθνείς και πανελλήνιους διαγωνισμούς με Α’ βραβείο στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό ΕΑΧΑ, Κοζάνη Χ4 (2014).

Εργάστηκε σαν ασκούμενη αρχιτέκτονας στο μελετητικό γραφείο Α Κ & associates architects στην Αθήνα (2006). Μελέτησε πλήθος ιδιωτικών και δημόσιων έργων σαν συνεργάτης Αρχιτεκτονικών Μελετητικών γραφειακών στην Αθήνα, Ζέττα Αμπατζόγλου και ATEN Αρχιτέκτονες Α10 (2008-2010), με τα οποία διατηρεί συνεργασία μέχρι σήμερα. Από το 2010 είναι ιδρυτικό μέλος του αρχιτεκτονικού γραφείου CK architecture studio με έδρα την Κοζάνη και εξωτερικός συνεργάτης της κατασκευαστικής εταιρείας Ε.ΚΑ.ΤΕ. ΟΕ στην Κοζάνη. Από το 2016 είναι Ειδικό Τεχνικό Εργαστηριακό Προσωπικό (ΕΤΕΠ) του Πανεπιστήμιου Δυτικής Μακεδονίας και από το 2019 μέλος ΕΤΕΠ στην Πολυτεχνική Σχολή στο Τμήμα Μηχανικών Σχεδίασης Προϊόντων και Συστημάτων.

Είναι μέλος του ΤΕΕ (Α.Μ. 112781), του ΣΑΔΑΣ  ΠΕΑ (Α.Μ. 15631) και κατέχει Μελετητικό Πτυχίο Τάξης Α’ (Α.Μ. 24059).  Είναι Ενεργειακός Επιθεωρητής Κτιρίων (Α.Μ. 11800). Από το 2014 μέχρι σήμερα είναι εκλεγμένη αντιπρόσωπος Δυτικής Μακεδονίας του ΣΑΔΑΣ – Πανελλήνια Ένωση Αρχιτεκτόνων. Μέλος μόνιμης επιτροπής ΤΕΕ/ΤΔΜ “Χωροταξικού Πολεοδομικού & Αστικού Σχεδιασμού”. Είναι μέλος του Συμβουλίου Αρχιτεκτονικής Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης από το 2016.

Συνεργάτες

Ελευθέριος Χαδιός
Ελευθέριος ΧαδιόςΠολιτικός Μηχανικός University of Portsmouth
MSc Construction Economics & Management UCL
Στυλιανός Σκορδάς
Στυλιανός ΣκορδάςΑρχιτέκτων Μηχανικός ΕΜΠ
AG architects, Γεωργία Αμπατζόγλου
AG architects, Γεωργία ΑμπατζόγλουΑρχιτέκτων Μηχανικός ΕΜΠ
Ε.ΚΑ.ΤΕ. ΟΕ
Ε.ΚΑ.ΤΕ. ΟΕΤεχνική Εταιρία, Κοζάνη
ATEN architects, Γεώργιος Ασημομύτης
ATEN architects, Γεώργιος ΑσημομύτηςΑρχιτέκτων Μηχανικός ΕΜΠ

Αναφορές

Α’ Βραβείο, Αρχιτεκτονικός Διαγωνισμός ΕΑΧΑ, Κοζάνη Χ4, 2014 σε συνεργασία με τους Άννα Λίανα, Αννίτα Κουτσονάνου, Στέλιο Σκόρδα
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ […]
Συμμετοχή στο Ecoweek 2011, Διεθνές Συνέδριο & Εργαστήρια Αειφόρου Σχεδιασμού, 2011 σε συνεργασία με τους ZEREFOS TESSAS ARCHITECTS.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ […]
Μέλος διοργανώτριας Ομάδας weNTOYimagine, Φαντάσου Την Πόλη, Κοζάνη 2013
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ […]